Terug naar de lijst met artikelen

Geninc opent een nieuwe co-working hub in Mechelen!

In juni 2020 zet Geninc zijn uitbreiding in Europa verder met de opening van een negende co-working hub, in Mechelen. Donavan De Vos, de man achter deze nieuwe franchise, deelt zijn eerste indruk over de stad, net zoals de Brand Ambassadors die hem volgen in dit avontuur.

Geninc – Waarom koos je voor Mechelen als de thuishaven van je eerste co-working hub?

Mechelen ligt tussen Antwerp, waar ook een co-working hub is, en Brussel, de Belgische hoofdstad, dus de keuze was snel gemaakt. Het is ook een zalige stad om in te wonen.

Geninc – Wat is je gevoel bij het openen van een Geninc franchise in een nieuwe stad?

Bijzonder enthousiast! Dit is volledig nieuw voor mij, en ik ben wel wat nerveus, maar de andere Belgische franchisees zijn niet verweg, en ik heb het Geninc support netwerk die mij ondersteunt. Het is een nieuwe uitdaging voor mij, en een uitgelezen kans om te groeien als ondernemer en als coach. Ik ben van plan om een voorbeeld te zetten voor anderen die co-working hubs willen openen in andere Belgische steden.

Geninc – Wat is je doelstelling in Mechelen?

Ik kijk ernaar uit om mensen in Mechelen de kans te geven om Brand Ambassador te worden, en om hen te helpen hun goals te zetten en behalen. Als er onder hen zijn die ook een Geninc franchise willen openen zoals ik, zal ik hen daar met plezier bij helpen!

Mijn doel is om van Mechelen een sterke co-working hub te maken binnen België & Europa, met uitstekende coaches en BA’s die dan de expansie verder zetten naar andere steden en België of zelfs in het buitenland.

Geninc (aan andere Brand Ambassadors) – Wat is jouw gevoel bij het veranderen van stad?

Elsa –

Dit is een fantastische opportuniteit. Ik ben heel dankbaar dat ik hier deel van uitmaak en dat ik kan zien hoe een nieuwe franchise opstart in een nieuwe stad. Ik kan niet wachten om te zien hoe snel deze kleine franchise kan groeien!

Niko –

Voor mij gaat dit een heel mooie kans zijn: een nieuwe omgeving, nieuwe ervaringen, nieuwe uitdagingen… Ik ga veel sneller verantwoordelijkheid kunnen nemen, omdat alles nog moet opgestart worden.

Michel –

Ik ben al naar Mechelen verhuisd! Ik ben Donavan gevolgd in dit avontuur, omdat ik mezelf wil pushen om mijn doelen te bereiken. Ik weet dat Donavan mij veel kan leren en ik wil op vrij korte termijn ook mijn eigen Geninc franchise openen. Dit is dus de perfecte opportuniteit!